Antena Căutare

ATAC ARMAT! Un bărbat a deschis focul asupra POLIȚIȘTILOR în centrul orașului Moscova

Momente de goază în Moscova. Joi seară, un bărbat a deschis focul asupra unui grup de polițiști, rănindu-l pe unul dintre ei. Atacatorul a fost imobilizat și dus la spital.

ATAC ARMAT! Un bărbat a deschis focul asupra POLIȚIȘTILOR în centrul orașului Moscova
rusia atac

Momente de groază în Moscova. Joi seară, un bărbat a deschis focul asupra unui grup de polițiști, rănindu-l pe unul dintre ei. Atacatorul a fost imobilizat și dus la spital.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat "a deschis focul fără niciun motiv" asupra poliţiştilor care treceau pe lângă el pe o alee din capitala rusă, nu departe de sediul Ministerului Afacerilor Externe.

Poliţiştii au ripostat şi l-au rănit pe atacator, care a fost internat în spital. Un poliţist a fost de asemenea rănit, precizează comunicatul.

Conform poliţiei ruse citate de agenţia oficială TASS, forţele de ordine vizate de atac fac parte dintr-un regiment special însărcinat cu paza misiunilor diplomatice străine din Rusia.

ATAC TERORIST soldat cu cel puțin 6 morți. Un membru al grupărilor jihadiste s-a aruncat în aer... Se pregătește pentru a doua lovitură! Taifunul Cimaron se îndreaptă către insula Hokkaido după ce a lovit vestul Japonie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x