Antena Căutare

Atac cu masina-capcana in capitala Somaliei: cel putin 55 de morti

Cel putin 55 de persoane au fost ucise intr-un atac cu masina-capcana comis in Mogadischu. Anuntul a fost facut de un oficial din cadrul Uniunii Africane, potrivit BBC News.


Corespondentul BBC a declarat ca, imediat dupa deflagratie mai multe autovehicule au luat foc, cadavre zaceau pe caldaram, iar soldatii socati impuscau la intamplare.

Se pare ca, printre cei ucisi sau raniti se afla si studenti care asteptau sa intre in minister pentru a sustine un examen ce le-ar fi putut aduce burse de studiu in Turcia.

Inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati (UNHCR) a denuntat escaladarea violentelor in Somalia, cerand incetarea luptelor intre gruparile rivale, lupte care agraveaza deja situatia umanitara dificila.

UNHCR este preocupat in special de situatia din orasul Dhobley, un punct de tranzit al refugiatilor care se indreapta spre Kenya.

foto: telegraph.co.uk

Premiul Nobel pentru Fizica s-a acordat pentru studiul expansiunii universului si al supernovelor... Kazahstanul, invitat sa participe la gazoductul transcaspic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x