Antena Căutare

Zeci de morți, în urma unui incendiu devastator izbucnit într-un bar! Totul ar fi pornit de la un atac cu cocktail Molotov 

Cel puțin 23 de persoane și-au pierdut viețile în urma unui incendiu izbucnit într-un bar din Veracruz, Mexic, în noaptea de marți spre miercuri. 

Cel puțin 23 de persoane și-au pierdut viețile în urma unui incendiu izbucnit într-un bar din Veracruz, Mexic, în noaptea de marți spre miercuri.

Conform informațiilor furnizate de biroul procurorului general din acest stat, opt femei și 15 bărbați au pierit în urma incendiului izbucnit în bar. De asemenea, alte 13 persoane au fost rănite grav, acum fiind internate în spitalele din regiune.

Postul NBC News a mai menţionat că biroul procurorului general din statul Veracruz anchetează circumstanţele izbucnirii incendiului în barul Coatzacoalcos pentru a stabili dacă acesta a fost pus intenţionat.

În luna aprilie a acestui an, un atac similar a avut loc în Minatitlán, un oraș din apropiere, când 13 persoane și-au pierdut viața.

Un bloc cu șase etaje s-a prăbușit, precum o ”cutie de chibrituri”! Locuitorii, îngroziți de zgomotul care a cuprins clă... Fenomen fără precedent în Groenlanda! Temperaturile din termometre au crescut atât de mult, încât copiii se joacă la pla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x