Antena Căutare

Atac sinucigas la o baza militara din Irak: 27 de morti si peste 40 de raniti

Atac sangeros in apropierea orasului Bagdad! O masina incarcata cu explozibili a fost detonata langa o baza militara, 27 de persoane pierzandu-si viata si alte 40 fiind ranite, informeaza Huffington Post.

Explozia a avut loc in miezul zilei, in timp ce mai multi soldati se pregateau sa paraseasca baza militara din Taji, aflata la 20 de kilometri de Bagdad. Dintre acestia, 19 si-au pierdut viata pe loc, mai multe vechicule fiind distruse.

Numarul mare de victime se explica prin faptul ca atacatorul a detonat explozibilii intr-o zona aglomerata, unde sunt parcate mai multe microbuze care transporta militari.

Desi guvernul din Bagdad a reusit sa reduca numarul acestor atacuri sangeroase, insurgentii reusesc, destul de des, sa produca atentate cu scopul de a submina regimul siit.

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata s-ar putea sa creasca, tinand cont de faptul ca multi militari au rani grave. Oficialii irakieni s-au abtinut, momentan, de la comentarii.

foto: Intact Images / EPA

Alegeri SUA: Care sunt statele americane ce ar putea decide noul presedinte... GALERIE FOTO! Statele Unite ale Americii, in febra alegerilor. Cele mai frumoase imagini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x