Antena Căutare

Atac terorist în Ierusalim! Cel puțin 14 persoane rănite

Cel puțin 12 militari israelieni și doi civili au fost răniți joi dimineață la Ierusalim după ce au fost loviți în mod intenționat de o mașină, au anunțat reprezentanți ai Poliției, care susțin că incidentul este, cel mai probabil, un atac palestinian, informează Reuters.

Atac terorist în Ierusalim! Cel puțin 14 persoane rănite
Ierusalim

Din primele informaţii, militarii stăteau pe trotuar, când maşina a trecut cu viteză mare şi i-a lovit. Nu este cunoscut dacă militarii au avut timp să tragă asupra autoturismului, care a plecat în viteză.

Potrivit acelorași surse, șoferul autoturismului a fugit de la locul faptei. Mașina a fost găsită ulterior abandonată aproape de Betleem.

„Incidentul este tratat ca fiind un atac terorist”, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al Poliției.

Reprezentanții serviciului de ambulanță Magen David Adom au informat că unul dintre militari, în vârstă de 20 de ani, este în stare gravă. Restul au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la spital.

Finlanda va oferi mamelor şi taţilor un concediu de şapte luni pentru fiecare părinte, plătit în mod egal... N.Y.P.D. înlocuieşte agendele poliţiştilor cu o aplicaţie de iPhone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x