Antena Căutare

Atacatorul de la Oslo era drogat in timpul masacrului!

Avocatul lui Anders Behring Breivik afirma ca autorul atacului din Norvegia a fost ajutat de doua celule teroriste sa comita atacurile. In plus, sustine Geir Lippestad, Breivik ar fi consumat droguri inainte de atacuri pentru a putea fi intr-o forma buna, potrivit CNN.

Breivik afirma ca s-a saturat de situatia in care se afla, a explicat Lippestad, subliniind ca clientul sau este intr-un fel de "razboi".

Avocatul a mai spus ca este "foarte dificil" sa descrie comportamentul lui Breivik, precizand ca tanarul de 32 de ani nu este ca oricine altcineva, ca este "nebun" si "o persoana foarte rece", care uraste democratia. In plus, conform avocatului, Anders Breivik a fost "putin surprins" ca planul sau a reusit.

Tatal lui Anders Behring Breivik, care traieste in sudul Frantei, a declarat pentru televiziunea norvegiana TV2 ca fiul sau "mai bine s-ar fi sinucis in loc sa omoare atatia oameni nevinovati". El crede ca fiul lui are probleme psihice pentru ca altfel nu-si poate explica ceea ce a facut Anders.

Sursa: Jurnalul National

CEDO condamna Romania pentru cainii vagabonzi din Bucuresti... UPDATE! Catastrofa aeriana in Maroc: zeci de morti, in urma prabusirii unui avion militar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x