Căutare Live

Atacul armat din Las Vegas, în care au fost ucise 58 de persoane! Momentul în care polițiștii intră în camera atacatorului, făcut public de autorități!

Poliţia americană a difuzat miercuri o înregistrare video cu momentul în care forţele de ordine au intrat într-o cameră a hotelului Mandalay Bay din Las Vegas (statul Nevada) din care, la 1 octombrie anul trecut, Stephen Paddock a împuşcat mortal 58 de persoane.

Poliţia americană a difuzat miercuri o înregistrare video cu momentul în care forţele de ordine au intrat într-o cameră a hotelului Mandalay Bay din Las Vegas (statul Nevada) din care, la 1 octombrie anul trecut, Stephen Paddock a împuşcat mortal 58 de persoane şi a rănit alte câteva sute aflate la un concert de muzică country, transmite DPA.

Înregistrarea respectivă cuprinde opt secvenţe filmate de doi ofiţeri care aleargă spre hotelul Mandalay Bay şi apoi intră în imobil.

Pe înregistrare pot fi văzuţi mai mulţi ofiţeri de poliţie care aşteaptă pe casa scării în timpul detonării unei încărcături explozive pentru a pătrunde în camera atacatorului, unde acesta este găsit decedat. Ulterior este detonată o a doua încărcătură de către poliţişti pentru a putea intra într-o cameră alăturată.

În zilele care au urmat atacului armat de la Las Vegas, poliţia a respins cererile din partea mass-media de a avea acces la aceste înregistrări video.

Decizia de a difuza imaginile în cauză a fost luată vineri de Curtea Supremă a statului Nevada, la finalul unui proces judiciar care a durat mai multe luni. În cazul atacului de la colegiul Parkland din statul Florida, poliţia a dat publicităţii înregistrarea apelurilor telefonice de urgenţă la mai puţin de o lună de la producerea incidentului, aminteşte Las Vegas Review-Journal.

La scurt timp după atacul din Las Vegas, poliţia a descoperit aproximativ 23 de kilograme de explozibil şi 1.600 de cartuşe în maşina lui Stephen Paddock aflată în parcarea hotelului Mandalay Bay.

Explozie în nordul Londrei! 30 de persoane sunt rănite... Veste cruntă pentru români! Ţările membre ale UE ar putea fi sancţionate financiar dacă nu respectă criteriile statului ...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri