Antena Căutare

Atena: Posturile de radio au intrat in greva si au oprit emisia

Posturile publice si private de radio din Atena au incetat emisia luni, intrand intr-o greva de 24 de ore, informeaza AFP. Sindicatele au denuntat "uraganul disponibilizarilor" si "incalcarea conventiilor colective" de lucru in posturile de radio din Grecia.

Criza economica in care este cufundata Grecia, precum si restrictiile impuse de o serie de legi ale austeritatii asupra flexibilitatii fortei de munca in schimbul imprumuturilor internationale au cutremurat mass-media din Grecia in ultimii doi ani.

Cel mai afectat sector mass-media din Grecia este audiovizualul, unde disponibilizarile, nesiguranta si salariile in scadere au devenit obisnuite.

Conform unei legi recente ce vizeaza reducerea personalului organismelor publice, Radioteleviziunea publica (Ert) si agentia de presa Ana vor sa trimita in somaj tehnic pana la sfarsitului anului 2011 mai mult de 20.000 de persoane, majoritatea aproape de varsta de pensionare.

Foto: 3glteinfo.com

VIDEO! SUA: Om de zapada, arestat la o parada de Craciun... Cutremur de 6.4 grade, in Papua Noua Guinee! Nu s-a emis alerta de tsunami...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x