Antena Căutare

Atentat în Afganistan. Şase persoane au murit şi alte 27 au fost rănite în urma unei explozii în Kabul

Militanţii talibani coordonează atacuri aproape zilnic în ciuda progreselor făcute de Statele Unite în discuţiile de pace cu aceştia pentru a încheia un război care durează de aproape 18 ani. Atacul nu a fost revendicat şi a avut loc la câteva ore după ce talibanii au detonat două bombe în faţa sediului poliţiei din Kandahar, ucigând cel puţin 12 persoane.

Şase persoane au murit şi alte 27 au fost rănite în urma unei explozii în capitala afgană Kabul. Incidentul a avut loc în apropierea unei porţi de la intrarea în campusul Universităţii din Kabul, chiar înainte ca studenţii să înceapă un examen, informează Reuters.

Militanţii talibani coordonează atacuri aproape zilnic în ciuda progreselor făcute de Statele Unite în discuţiile de pace cu aceştia pentru a încheia un război care durează de aproape 18 ani.

Atacul nu a fost revendicat şi a avut loc la câteva ore după ce talibanii au detonat două bombe în faţa sediului poliţiei din Kandahar, ucigând cel puţin 12 persoane.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Wahid Mayar, a declarat că printre cele 27 de persoane rănite transportate la spital se află şi studenţi.

Un student a declarat că atacul a avut loc cât studenţii aşteptau să susţină un examen. Un martor ocular şi un oficial al Ministerului de Interne au declarat că un vehicul a luat foc, incendiul fiind provocat cel mai probabil de o bombă ataşată de maşină.

Poliţia a dezamorsat o a doua bombă plasată în apropierea locului exploziei, a informat Faramarz Firdaws, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Kabul.

Sursa : news.ro

Iunie 2019, cea mai călduroasă lună iunie la nivel global din istoria înregistrărilor meteorologice... Bărbatul suspectat că a dat foc studioului de animaţie din Japonia considera că un roman scris de el a fost plagiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x