Antena Căutare

Atentat în GERMANIA. Primarul Berlinului: „Am rugămintea ca oamenii să rămână în case. Lucrurile s-au mai calmat, dar pericolul nu a trecut”

Primarul oraşului Berlin, Michael Müller, a anunţat că situaţia este sub control după aparentul atac terorist soldat cu nouă morţi, relatează site-ul publicaţiei Berliner Zeitung

Primarul oraşului Berlin, Michael Müller, a anunţat că situaţia este sub control după aparentul atac terorist soldat cu nouă morţi, relatează site-ul publicaţiei Berliner Zeitung. "Situaţia este sub control. Am asistat la un incident dramatic. Gândurile mele sunt la rudele persoanelor ucise sau rănite. Am rugămintea ca lumea să rămână în case. Pericolul nu a trecut", a declarat Michael Müller.

În paralel, Poliţia a îndemnat cetăţenii să rămână deocamdată în case, după atacul cu camion soldat cu cel puţin nouă morţi şi 50 de răniţi.

Atentat în GERMANIA: MAE face verificări dacă printre victimele atacului de la Berlin sunt şi cetăţeni români... ATENTAT ÎN GERMANIA. Statul Islamic a revendicat atacul de la Berlin. Martori: ”Camionul rula cu 70 km/h. Nu a frânat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x