Antena Căutare

13 oameni au murit în timp ce se rugau! Încă un atentat în Pakistan: O bombă a fost explodat într-o moschee

13 oameni au murit în timp ce se rugau și cel puțin 20 sunt răniți grav. Un nou atentat cu bombă a avut loc într-o moschee din Pakistan.

13 oameni au murit în timp ce se rugau! Încă un atentat în Pakistan: O bombă a fost explodat într-o moschee
Atentat în Pakistan | https://www.express.co.uk/

Cel puţin 13 persoane au fost ucise şi alte circa 20 rănite în urma unui atentat cu bombă comis vineri într-o moschee dintr-o localitate situată în apropierea oraşului pakistanez Quetta, informează AFP şi Reuters.

Potrivit poliţiei, deflagraţia s-a produs în timpul rugăciunii. Printre persoanele ucise se numără şi un poliţist, iar unii dintre răniţi sunt în stare critică.

Încă nu este clar dacă este vorba despre un dispozitiv exploziv acţionat de la distanţă sau dacă a fost un atentat sinucigaş.

Deocamdată atacul nu a fost revendicat. Localitatea unde a fost comis acest atac se află în Balucistan, cea mai săracă provincie afgană, care se învecinează cu Iranul şi Afganistanul şi este teatrul unor insurecţii islamiste şi separatiste.

Ultimele informații despre avionul ucrainean doborât în Teheran: ”A fost o greșeală!”... Adevărul, pe punctul de a ieși la iveală! Experţii ucraineni au obţinut cutiile negre ale avionului prăbuşit în Iran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x