Antena Căutare

Atentat cu mașină capcană în Somalia! Cel puțin 10 oameni au murit și 25 sunt răniți. Cine a declanșat măcelul

Atentat cu mașină capcană în Somalia! Cel puțin 10 oameni au murit și 25 sunt răniți. Cine a declanșat măcelul

Video. Măcel de nedescris în Somalia! Peste 10 morți și 25 de răniți s-au înregistrat în urma unui atentat cu mașină capcană. Imagini de teroare, mii de oameni îngroziți și vieți de copii pierdute. Ce mesaj de amenințare a fost trimis, imediat după tragedie:

Rețeaua teroristă Al-Shabaab, afiliată Al-Qaida creat o explozie de amploare, în urma căruia o mașină capcană încărcată cu explozibil, a fost detonată.

Un mesaj crud a fost trimis imediat după atentat:
„Atacul a vizat hotelul Maka Al Mukaram. Încă ne aflăm înăuntru. Am ucis 20 de persoane, inclusiv oficiali guvernamentali”, a declarat Abdiasis Abu Musab, purtătorul de cuvânt al militanţilor Al-Shabaab, conform agenției Reuters, citată de Mediafax.

În urma tragicului atac, mai multe clădiri și mașini au fost distruse. Atatcul s-a produs pe o stradă extrem de populată, scopul atentatului fiind să ucidă cât mai multe persoane.

La fața locului, mai mulți oameni și-au văzut moartea cu ochii, nesperând ca cineva să îi mai poată salva.
Șeful poliției din Mogadishu a declarat că mare hotel a fost în flăcări și cu siguranță se vor găsi mai multe persoane decedate sub rămășițele construcției distruse.

Imagini video cu puternic impact emoțional:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tragedie. 25 de persoane au murit! Autoritățile sunt în alertă după explozia din Capitala Egiptului!... Poliția avertizează toți cetățenii români din străinătate! Modalitatea nemaintâlnită prin care hoții fură bani din autom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x