Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Breaking News: Atentat terorist lângă clădirea Consulatului României din Irak! Două persoane au murit, altele, grav rănite

Vești îngrijorătoare din Irak! În urmă cu puțin timp, în Erbil, unul dintre marile orașe ale țării, a avut loc un atentat terorist asupra diplomaților Turciei, aflați în aceeași clădire cu Consulatul României! Ministerul Afecerilor Externe, în alertă maximă!

Vești îngrijorătoare din Irak! În urmă cu puțin timp, în Erbil, unul dintre marile orașe ale țării, a avut loc un atentat terorist asupra diplomaților Turciei, aflați în aceeași clădire cu Consulatul României! Ministerul Afacerilor Externe, în alertă maximă!

Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe, a oferit mai multe informații, la Antena 3:

„În această după-amiază a avut loc un atentat cu un dispozitiv exploziv, care a dus la uciderea consulului general al Turciei la Erbil și a șoferului care se afla cu acesta în mașină. Pe lângă ei, există foarte mulți răniți, pagube materiale foarte mari.

Din fericire, nu avem până acum niciun element potrivit căruia cetățeni români ar fi putut fi afectați de acest atentat. Atacul este un semnal foarte îngrijorător cu privire la starea de securitate din această zonă.”

În cadrul Consulatului României din Erbil, își desfășoară activitatea „trei diplomați, consuli, care se ocupă cu activitățile curente. Până acum, nu am avut niciun fel de probleme”, a adăugat ministrul Teodor Meleșcanu.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena 3