Antena Căutare

Atentatele de la 11 septembrie: Bush ordonase doborarea avioanelor de pasageri

Fostul presedinte american George W. Bush afirma ca ordonase doborarea avioanelor de pasageri suspecte pe 11 septembrie 2001, precizand, in memoriile sale, ca initial crezuse ca avionul prabusit in statul Pennsylvania fusese doborat.

Ulterior, presedintele a aflat ca pasagerii se luptasera cu teroristii si ii fortasera sa renunte la planul de prabusire a avionului pe Casa Alba, informeaza Daily Mail.

Fostul presedinte american George W. Bush a prezentat viitoarea sa carte "Decision Points", care urmeaza sa fie publicata la 9 noiembrie.

Cartea incepe cu fraza "A fost o simpla intrebare, va amintiti ultima zi in care nu ati consumat alcool?", dupa care Bush descrie modul in care a depasit problemele cu alcoolul din tinerete.

De altfel, fostul presedinte povesteste cum s-a imprietenit cu regele Abdullah al Arabiei Saudite in cursul unei vizite la ferma sa din Texas. Fiind iritat de atitudinea presedintelui american fata de Israel si conflictul palestinian, Abdullah, care nu era inca rege, hotarase sa plece de la ferma presedintelui american. Dar a vazut un curcan pe o strada si a considerat ca este un semn de la Allah.

In capitolul intitulat "Celulele Stem", Bush afirma: "Am simtit responsabilitatea de a exprima convingerile in favoarea vietii si de a conduce tara spre ceea ce Papa Ioan-Paul al II-lea a numit cultura vietii". Bush descrie si emotionanta intrevedere pe care a avut-o in iulie 2001 la resedinta Papei.

Sursa: Jurnalul National

Raport ONU: Tiganii, tinta preferata a politicienilor maghiari... Rusia: Doi vulcani au erupt in acelasi timp, in peninsula Kamciatka...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x