Antena Căutare

Atentatul de la Casa Alba, realizat cu o arma "Made in Romania"!

Anchetatorii americani au gasit o pusca cu luneta de proveninta romaneasca in masina barbatului acuzat ca a tras asupra Casei Albe, informeaza Washington Post.

La inceputul saptamanii, Secret Service, serviciul de paza si protectie al presedintelui american, a anuntat ca a gasit doua gloante la Casa Alba, unul intr-un geam blindat si un altul intr-un perete. Iar doua zile mai tarziu, l-a arestat si acuzat de tentativa de asasinare a presedintelui Barack Obama pe Oscar Ramiro Ortega-Hernandez.

In masina acestuia a fost gasita o pusca semiautomata cu luneta, fabricata la Cugir, precum si noua cartuse folosite, de acelasi calibru cu cele gasite la Casa Alba, potrivit Washington Post.

Procurorii americani au declarat ca Ramiro i-ar fi spus unui prieten ca Obama este "Anticristul" si ca "trebuie ucis".

Originar din Idaho, Oscar Ramiro Ortega-Hernandez are probleme cu justitia in Idaho, Texas si Utah, inclusiv acuzatii privind infractiuni legate de droguri, opunere la arestare si atac asupra unui ofiter de politie.

Foto: Intactimages / EPA

Studenti furiosi pe strazile Atenei: "Dictatura militara nu s-a terminat in 1973, revolta impotriva UE-FMI!"... VIDEO! Ciocniri violente intre crestini si musulmani la Cairo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x