Antena Căutare

Atenţie, imagini ŞOCANTE: Atacuri sinucigaşe în Yemen! Cel puțin 142 de morți în patru atacuri cu bombă

Cel puțin 142 de persoane au murit vineri, în patru atacuri cu bombă din Yemen, acestea vizând trei moschei și o clădire guvernamentală.

Cel puțin 142 de persoane au murit vineri, în patru atacuri cu bombă din Yemen, acestea vizând trei moschei și o clădire guvernamentală.

UPDATE 18:30 Gruparea jihadistă Statul Islamic revendică atentatele din Yemen soldate cu 142 de morți.

Gruparea jihadistă susține că cinci kamikaze au fost implicați în comiterea atentatelor. Patru dintre ei s-au aruncat în aer în atentatele de la Sana'a și unul în cel de la Saada.

UPDATE 16:35 Doi atacatori sinucigași au detonat explozibilii pe care îi aveau asupra lor în capitala Sanaa, provocând moartea a 55 de persoane, în timp ce alte 33 au fost ucise în două atacuri cu bombă asupra unei clădiri guvernamentale și respectiv a unei moschei din provincia Saada.

În Sanaa, exploziile s-au produs la două moschei controlate de șiiții Houthi, a declarat un oficial de securitate sub protecția anonimatului, cele mai multe victime fiind din această etnie.

CITEŞTE AICI mai multe detalii!

Fotografii sângeroase cu cadavrele autorilor atentatelor de la Charlie Hebdo, făcute publice: "Francezii au dreptul... Papa Francisc, MIRACOL produs în faţa a milioane de credincioşi! Oamenii au rămas fără cuvinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x