Antena Căutare

Au ascuns o cameră video în locuința bunicii lor de 86 de ani. Când au văzut ce se întâmpla acolo în lipsa lor, au trăit un șoc imens

Două femei au ascuns o cameră video în locuința bunicii lor în vârstă de 86 de ani, iar când au văzut ce se întâmpla în casa acesteia în lipsa lor, au suferit un adevărat șoc.

Două femei au ascuns o cameră video în locuința bunicii lor în vârstă de 86 de ani, iar când au văzut ce se întâmpla în casa acesteia în lipsa lor, au suferit un adevărat șoc.

Nepoatele pensionarei Debbie Faith, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, au ascuns o cameră video în dressingul aflat în dormitorul acesteia.

Ele au instalat această cameră video secretă în locuința bunicii lor după ce au observat că banii bătrânei începuseră să dispară.

În imaginile surprinse de camera ascunsă în locuința bătrânei, femeile au văzut clar ce se întâmpla.

Susan Stuart, o femeie în vârstă de 60 de ani, care o îngrijea pe bătrână, a fost surprinsă de mai multe ori în timp ce căuta în geanta bătrânei, când femeia era cu spatele la ea sau când dormea.

„Această femeie a îngrijit-o pe bunica noastră timp de șase sau șapte ani. Ar fi fost ultimul om pe care l-am fi bănuit de așa ceva”, au spus nepoatele bătrânei.

Femeia, însă, a negat acuzațiile de furt și a spus că bătrâna i-a dat voie să umble în geanta ei, astfel încât să ia bani pentru a rezolva anumite probleme ale acesteia.

Îngrijitoarea urmează să își primească sentința. Ea a demisionat și i-ar putea fi interzis să mai lucreze ca îngrijitoare.

Le-a smuls unghiile copiilor ei și a filmat totul! Motivul pentru care i-a torturat pe cei mici este halucinant... L-au pus într-o pungă de plastic și l-au abandonat în pustietate, dar s-a întâmplat o minune! Cum a fost salvat un bebel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x