Antena Căutare

Foto! Au găsit primul cadavrul în epava avionului prăbușit, în care se afla fotbalistul Emiliano Sala: "A murit stând pe scaun"

Echipa care investighează prăbușirea avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a anunțat că în interiorul epavei găsite pe fundul Canalului Mânecii a fost identificat primul cadavru. 

Echipa care investighează prăbușirea avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a anunțat că în interiorul epavei găsite pe fundul Canalului Mânecii a fost identificat primul cadavru.

Imaginea dată publicității ilustrează epava aeronavei, anchetatorii urmând să stabilească dacă este vorba despre corpul lui Sala sau al pilotului avionului prăbușit, David Ibbotson.

Operațiunea de recuperare a avionului ar putea fi îngreunată, însă, de vremea rea. Un purtător de cuvânt al companiei care a declanșat căutarea a spus: "Tragic, în înregistrările video se vede cadavrul unuia dintre pasagerii aflați la bord. Urmează să decidem care sunt pașii următori, în consultare cu familiile pilotului și a pasagerului, dar și cu poliția ".

Epava avionului, găsită pe fundul Canalului Mânecii

Epava avionului în care se aflau pilotul David Ibbotson şi fotbalistul Emiliano Sala este într-o stare bună, pe fundul mării, la o adâncime de 63 de metri, a declarat David Mearns, conducătorul echipei private de căutare.

"Am localizat epava avionului pe fundul mării la o adâncime de 63 de metri în primele ore de căutare (n.r. - duminică). Ei (n.r. - anchetatorii AAIB) au folosit vehiculul lor telecomandat, un submarin prevăzut cu camere şi lumini şi au confirmat că avionul era într-o stare bună. Au văzut numărul de înmatriculare (n.r. - N264DB) şi, în mod surprinzăor, mare parte din avion este acolo. Ne aşteptam să-l găsim împrăştiat pe o suprafaţă mare. E rupt, dar mare parte din el e acolo", a declarat Mearns pentru BBC.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Emiliano Sala ar fi în viață. Tatăl fotbalistului a angajat o echipă de cautare în paralel: "Niciun trup nu a fost ... Lumea cinematografiei este în doliu! A murit actrița Julie Adams, partenera lui Elvis Presley în filmul ,,Tickle me''...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x