Antena Căutare

Au murit sărutându-se! Momentul tragic a fost filmat! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Doi îndrăgostiți au murit sărutându-se, căzând de pe un pod din Peru. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în zona în care s-a petrecut tragedia.

Doi îndrăgostiți au murit sărutându-se, căzând de pe un pod din Peru. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în zona în care s-a petrecut tragedia.

Cei doi îndrăgostiți, Hector Vidal, în vârstă de 36 de ani, și Maybeth Espinoza, în vârstă de 34 de ani, au fost filmați căzând de pe un pod, peste un parapet, în timpul unui moment romantic.

În imaginile video, Maybeth Espinoza apare stând rezemată de parapet, în timp ce își îmbrățișa și își săruta partenerul. Apoi, femeia s-a așezat pe parapet și l-a îmbrățișat pe partenerul ei.

Se pare că femeia și-a pierdut echilibrul. Și-a împreunat picioarele în jurul partenerului ei, după car au căzut împreună de pe podul Bethlehem din Cusco, Peru.

Cei doi au căzut pe o șosea aflată după acel parapet. Au fost transportați de urgență la spital, dar nu au putut fi salvați.

Îndrăgostiții se opriseră pe pod pentru un sărut, după ce au părăsit un club de noapte din zonă, sâmbătă dimineață. Cei doi se mutaseră în Cusco, unde lucrau ca ghizi turistici.

Donald Trump îşi schimbă poziţia. Preşedintele american condamnă supremaţia albilor... Donald Trump respinge îngrijorările legate de războiul comercial îndelungat cu China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x