Antena Căutare

Au obligat elevii să poarte cutii pe cap, în clasă! Imagini de necrezut! Explicația este uluitoare! „Și alții au făcut așa”

Elevii unui liceu din India au fost obligați să poarte cutii pe cap, în sala de clasă. Câteva fotografii cu aceștia au devenit virale pe internet.

Elevii unui liceu din India au fost obligați să poarte cutii pe cap, în sala de clasă. Câteva fotografii cu aceștia au devenit virale pe internet.

Un reprezentant al Colegiului preuniversitar „Bhagat” din India și-a cerut scuze pentru incident, dar s-a și apărat, spunând că și alte școli au luat această măsură împotriva copiatului la teste.

„Nu au fost obligați. Unii și-au scos cutiile de pe cap după 15 minute, alții după 20 de minute, iar noi i-am rugat să și le scoată după o oră”, au spus oficialii.

Au obligat elevii să poarte cutii pe cap, în clasă! Imagini de necrezut! Explicația este uluitoare! „Și alții au făcut așa”

Școala ar fi primit un avertisment din partea Ministerului Educației din India, care a cerut o explicație, precizând că „oricare ar fi fost scopul, elevii nu pot fi obligați să poarte cutii pe cap”.

Acest incident vine după ce, în China, câțiva profesori și-au pedepsit elevii obligându-I să scrie o mie de emoji pe caiete.

Preşedintele UBS: Brexitul poate provoca ”o grevă” pe scară largă a investitorilor, din cauza confuziei şi a incertitudi... A trăit un șoc chiar în ziua nunții. Ce farsă a putut să îi facă viitoare soție. „Toți s-au întors și au început să film...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x