Antena Căutare

Au pierdut custodia fiului din cauza numelor puse copiilor

Unui cuplu din statul american New Jersey i s-a cerut sa-l predea autoritatilor pe fiul lor nou nascut. Heath si Deborah Campbell au pierdut custodia celui de-al patru copil imediat dupa ce a fost nascut.

Parintii cred ca motivul il constituie numele celui mai mare fiu al lor, Adolf Hitler. Si ceilalti doi copii au nume de inspiratie nazista, care au facut valva in presa locala, Aryan Nation si Honszlynn Hinler.

La putin timp dupa pierderea custodiei celui mai mic copil, si ceilalti copii au fost luati in grija statului. Sotii Campbell spun ca au mai avut probleme cu numele copiilor lor, cand o cofetarie a refuzat sa scrie pe tortul fiului lor „La multi ani, Adolf Hitler".

Desi cuplul este convins ca numele de origine nazista este cauza pierderii custodiei, autoritatile americane spun ca istoricul violent al familiei este principalul motiv.

Vecinii familiei Campbell sustin ca Adolf Hitler facea deseori amentitari cu moartea, iar mama acestuia se plangea ca sotul ei este violent.

Foto: NBC.com

VIDEO! Jaf in masa in SUA: 50 de persoane fura tot ce prind dintr-un magazin... A murit dramatic din cauza unei rafale de vant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x