Antena Căutare

Și-au scos primarul din birou, l-au legat de un camion și l-au târât pe străzi! Scene șocante într-un oraș din Mexic! Ce promisiune și-a încălcat edilul – Video

Primarul unui oraș din Mexic a fost scos din biroul lui de câțiva localnici supărați, care l-au legat apoi de un camion și l-au târât pe străzi. Momentul a fost filmat.

Primarul unui oraș din Mexic a fost scos din biroul lui de câțiva localnici supărați, care l-au legat apoi de un camion și l-au târât pe străzi. Momentul a fost filmat.

Mai mulți localnici care au fost martori la scenele violente le-au filmat și le-au publicat pe rețelele sociale.

În urma incidentului, ce s-a petrecut în orașul Las Margaritas din statul mexican Chiapas, au fost arestate 11 persoane.

Localnicii din Las Magaritas erau nervoși că primarul nu și-a respectat promisiunea din campanie de a repara un drum local.

A fost nevoie de zeci de agenți de poliție pentru a opri vehicului și pentru a-l salva pe primarul Jorge Luis Escandon Hernandez, care nu a suferit răni grave.

Primarul a spus că va face plângere pentru răpire și tentativă de crimă, potrivit digi24.ro.

Primarii și politicienii locali din Mexic sunt deseori ținta bandelor traficanților de droguri atunci când aceștia refuză să colaboreze potrivit intereselor infractorilor. Rareori, însă, sunt atacați din cauza nerespectării promisiunilor de campanie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atacuri aeriene şi tiruri de artilerie turce în nordul Siriei, în apropiere de frontieră... Atac armat la o sinagogă! Doi oameni au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x