Antena Căutare

Au scos-o din mașină, mai mult moartă decât vie: „Pieptul ei fusese smuls. Am văzut inima fiicei mele!”

O tânără a suferit răni cumplite, un urma unui accident rutier provocat de iubitul ei. Tatăl ei a declarat că partea anterioară a toracelui fiicei sale a fost pur și simplu smuls, inima ei fiind vizibilă în piept. 

O tânără a suferit răni cumplite, un urma unui accident rutier provocat de iubitul ei. Tatăl ei a declarat că partea anterioară a toracelui fiicei sale a fost pur și simplu smuls, inima ei fiind vizibilă în piept.

Un tânăr a pierdut controlul mașinii sale și a spulberat, cu mare viteză, gardul unei case, oprindu-se în zidul clădirii. Iubita lui, o tânără de 20 de ani, a suferit răni cumplite. Bărbatul a scos-o din mașină și s-a luptat s-o țină în viață, până la sosirea echipajelor de prim-ajutor.

Accidentul s-a petrecut marți seară, în Harris County, Texas, SUA. Tatăl fetei a dat un interviu postului ABC 13 și a spus că a fost șocat când și-a văzut fiica.

Bucățile de lemn din gard i-au smuls, efectiv, partea anterioară a toracelui, inima ei putând fi văzută, bătându-i în piept. Victima a fost transportată de urgență la spital, cu un elicopter, iar medicii sunt optimiști în privința șanselor ei de supraviețuire.

Martorii susțin că au văzut o altă mașină gonind cu viteză, în paralel cu cea implicată în accident. Iubitul tinerei susține că acea a doua mașină s-a izbit în ei, însă polițiștii bănuiesc că nu acesta a fost motivul producerii incidentului.

„Încercăm să aflăm dacă accidentul a fost rezultatul unei curse ilegale sau dacă șoferul a pierdut, pur și simplu controlul asupra autovehiculului”, a declarat un reprezentant al Șerifului din Harris County.

Trei persoane se aflau în casă, în momentul în care mașina a intrat în clădire. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trei bărbaţi din Ploieşti, găsiţi vinovaţi de piraterie informatică şi fraude informatice în valoare de 21 de milioane d... Fiica secretă a lui Vladimir Putin, apariție publică de senzație! Este splendidă și luptă pentru o cauză nobilă - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x