Antena Căutare

Au scris SOS pe o sticlă și au așteptat, după câteva ore au fost salvați. „Care erau șansele?”

O familie a fost salvată după ce tatăl a aruncat o sticlă cu mesajul "Suntem blocați aici la cascada. Obțineți ajutor, vă rog,". După câteva ore un grup de persoane a găsit sticla și a anunțat autoritățile. 

O familie a fost salvată după ce tatăl a aruncat o sticlă cu mesajul "Suntem blocați aici la cascada. Obțineți ajutor, vă rog,". După câteva ore un grup de persoane a găsit sticla și a anunțat autoritățile.

Cei trei membrii ai familiei au plecat într-o excursie cu rucsacul prin centrul Californiei. Aceștia trebuiau să urmeze cursul râului Arroyo Seco printr-un canion până ajung la o cascadă. Ajunși la cascadă, trebuiau să coboare o frânghie și să își continue călătoria până la un camping.

În cea de-a treia zi, familia a rămas blocată într-o parte mai îngustă a canionului.

Fără niciun semnal telefonic sau o persoană în apropiere, bărbatul familiei a conceput un plan. A scris un mesaj pe o hârie pe care iubita lui, Krystal Ramirez, în vârstă de 34 de ani, a adus-o pentru a păstra scorurile unui joc. "Suntem blocați aici la cascada. Obțineți ajutor, vă rog,".

A introdus mesajul într-o sticlă de plastic verde pe care a scris SOS în lateral. Apoi a aruncat sticla în râu și au sperat după ajutor.

Au scris SOS pe o sticlă și au așteptat, după câteva ore au fost salvați. „Care erau șansele?”

După aproximativ 400 de metri un grup de persoane a găsit sticla și a chemat de urgență autoritățile. Peste câteva ore cei trei au fost găsiți.

„Sunt curios cum totul s-a reunit perfect. Care au fost șansele?” , a declarat bărbatul.

Zeci de percheziţii în întreaga Rusie vizând susţinători ai lui Navalnîi... O chineză, Zhang Yujing, găsită vinovată după ce a pătruns ilegal pe propritatea lui Donald Trump Mar-a-Lago...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x