Antena Căutare

Accident grav în Franta! Un autocar s-a răsturnat: Sunt 33 de victime, printre care și români. Foto

Treizeci şi trei de persoane au fost rănite, dintre care patru grav, duminică pe o autostradă din nordul Franţei într-un accident în care a fost implicat un autocar care asigura legătura Paris-Londra. Printre victime se află și români, însă momentan nu se cunoaște numărul lor.

Accident grav în Franta! Un autocar s-a răsturnat: Sunt 33 de victime, printre care și români. Foto
Accident pe o autostradă din Franța. Printre victime se află și români | www.nst.com.

Autorităţile regionale franceze, informează că printre pasageri se aflau cetăţeni din România, SUA, Spania, Australia, Olanda, Rusia şi Marea Britanie.

La orele locale 11:50, un autocar al companiei Flixbus a efectuat o ieşire pe autostrada A1 care face legătura între oraşele Amiens şi Saint-Quentin şi s-a răsturnat pe-o parte, a anunţat prefectura din Somme (nordul Franţei) într-un comunicat, fără a detalia circumstanţele în care a avut loc accidentul.

Dintre cele 33 de persoane aflate la bord, cu tot cu şoferul, 29 au fost rănite uşor şi patru grav, potrivit prefecturii.

Accident autocar Franța. Importante forţe de intervenţie au fost mobilizate.

Potrivit cotidianului Courrier Picard, citat de dpa, autocarul a derapat într-o curbă pe asfaltul ud, s-a izbit de o barieră şi apoi s-a răsturnat. Fotografii de la faţa locului arătau autocarul răsturnat pe o parte cu geamurile sparte.

Un tânăr internat în spital a fost vizitat de iubita lui. Câteva ore mai târziu, inima lui s-a oprit, iar fata a ajuns ... R.Moldova: Candidatul PSRM Ion Ceban, câştigător al alegerilor pentru Primăria Chişinău - rezultate parţiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x