Antena Căutare

Autoritățile sunt în alertă! 11 ţări vor fi rase de pe faţa Pământului de un cutremur devastator: "Seismul se va produce înainte de 31 decembrie 2017"

Clarvăzătorul Babu Kalayil a lansat un avertisment, zilele acestea, către Ministrul indian Narendra Modi, care a îngrozit întreg cabinetul ministerial. 

Clarvăzătorul Babu Kalayil a lansat un avertisment, zilele acestea, către Ministrul indian Narendra Modi, care a îngrozit întreg cabinetul ministerial.

Bărbatul anunţă o adevărată catastrofă: 11 ţări din Asia vor fi şterse pe faţa Pământului de un cutremur imens, până la finalul acestui an.

"Seismul se va produce în Oceanul Indian înainte de 31 decembrie 2017. Unda de şoc se va propaga pe întreaga coastă asiatică. Violenţa ei va face ca ţărmul să se mărească preţ de câteva minute şi retragerea apelor va fi urmată de un tsunami. Malul nu va mai arăta cum arată acum după ce va lovi dezastrul", a scris prezicătorul.

Babu Kalayil este recunoscut în întreaga Indie pentru că are cel de al şaselea simţ . Autoritățile și-au luat, deja, măsuri de siguranță/

.

Vaticanul, despre misterul morții fostului suveran pontif. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu doar câteva ore înainte ca papa... Pământul s-a zguduit din nou. Cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade în Papua Noua Guinee...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x