Antena Căutare

Autorităţile sunt în alertă! Un cutremur puternic a avut loc în urmă cu puţin timp

Marţi, un cutremur cu magnitudinea de 7,4 grade a avut loc în largul Papuei Noua Guinee, iar autorităţile au avertizat că este posibil un tsunami.

Marţi, un cutremur cu magnitudinea de 7,4 grade a avut loc în largul Papuei Noua Guinee, iar autorităţile au avertizat că este posibil un tsunami.

Seismul a avut loc la aproximativ 130 de kilometri sud de oraşul Kokopo, la o adâncime de 63 de kilometri, a anunţat Institutul american de geofizică USGS.

Centrul pentru alerte de tsunami la Pacific a anunţat că valuri mari sunt posibile pe o rază de 300 de kilometri de la epicentru. "Tocmai trimitem un mesaj în zonă, către satele de pe coastă, să adopte măsuri de precauţie suplimentare în cazul formării unui eventual tsunami", a declarat directorul interimar Martin Mose.

"Cutremurul a avut loc în larg, iar zonele vecine terestre sunt destul de puţin populate", a spus Chris McKee, adjunctul directorului Observatorului Geofizic din capitala Port Moresby, potrivit mediafax.ro.

Seismul de marţi a avut loc în aceeaşi zonă în care două cutremure au fost resimţite săptămâna trecută. Niciunul dintre ele nu a provocat pagube şi tsunami, dar au avut intensităţi mai mici decât cel de marţi.

Germanii au spionat pentru americani: NSA a știut timp de 10 ani ce se întâmplă în Europa... Pământul s-a zguduit din nou! Un cutremur puternic s-a produs în urmă cu puţin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x