Antena Căutare

Autorul atacului terorist din Burgas a avut un complice

Noi informatii despre atacul terorist din Burgas ies la suprafata. Se pare ca atacatorul avea un complice, al carui portret robot a fost eliberat de autoritatile bulgare. E un cetatean american care ar fi detonat explozibil de la distanta. Ofiterii cred ca barbatul este inarmat si extrem de periculos.

Jurnalistii bulgari au publicat numele complicelui. Se numeste David Jepson si ar fi cetatean american. E momentan liber si autoritatile cred ca ar fi in posesia unei bombe. Din acest motiv, portretul sau robot a fost trimis la toate hotelurile din zona, in speranta ca cineva il va recunoaste. Intre timp, apar noi detalii despre atacatorul sinucigas. Potrivit martorilor citati de ziarul bulgar Monitor, pe lânga bomba din rucsac, teroristul purta si o centura exploziva. Asta ar explica de ce mai multi oameni au auzit doua deflagratii.

Pe baza indiciilor adunate la locul exploziei, este vorba de trotil, intr-o cantitate de trei kilograme. Autoritatile incearca in continuare sa afle identitatea teroristului. Si sunt tot mai aproape de adevar. Cu o zi inainte de atentat el a vorbit cu doi soferi de taxi, cu patronul unei agentii de inchiriat masini precum si cu sotia acestuia. Israelul si Statele Unite atribuie atentatul violent miscarii siite libaneze Hezbollah, sustinuta de Iran.

Intre timp litoralul bulgaresc geme de turisti inclusiv israelieni care dupa câteva zile de teroare in care au stat in hoteluri, au iesit din nou la plaja.

Martin Schulz, presedintele Parlamentul European, avertizeaza asupra riscului unei "explozii sociale" in UE... Franta propune formarea unui guvern provizoriu in Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x