Antena Căutare

Tragedie aviatică. Avion cu zece oameni la bord s-a prăbușit, după ce a izbit zidurile aeroportului. Primele imagini de la fața locului

Un avion de transport marfă s-a prăbuşit după ce pilotul a pierdut controlul aeronavei la aeroportul Karaj din Iran, scrie The Sun.

Un avion de transport marfă s-a prăbuşit după ce pilotul a pierdut controlul aeronavei la aeroportul Karaj din Iran, scrie The Sun.

Conform informaţiilor existente până la cest moment, 10 persoane s-ar fi aflat la bordul aeronavei Boeing 707, care s-a prăbuşit în timpul procedurilor de aterizare.

Imaginile arată cum fumul se ridică de pe pistă iar pompierii pot fi văzuţi cum se îndreaptă spre locul incidentului.

Purtătorul de cuvânt organizaţiei pentru aviaţie a Iranului, Reza Jafarzadeh, a declarat pentru postul de stat IRIB: „Avionul de marfă Boeing 707 s-a prăbuşit pe pistă în timpul aterizării”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Presa locală informează că pilotul a încercat aterizarea la Karaj, în apropierea capitalei Teheran, pentru ca apoi să piardă controlul aeronavei.

Conform agenţiei Fars News, avionul s-a lovit de zidurile aeroportului şi apoi s-a prăbuşit în apropierea unui cartier rezidenţial din apropierea aeroportului. Avionul ar fi transportat carne din Kârgâzstan.

Un chirurg care lucra cu bolnavi de cancer pancreatic și-a pus capăt zilelor! Motivul pentru care s-a sinucis... Dezastru ecologic! Imagini șocante cu sute de mii de pești morți, plutind la suprafața apei, circulă pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x