Antena Căutare

Greșeala uriașă făcută de pasagerii avionului care s-a defectat în zbor: ”Oameni buni, ascultați însoțitorii de bord!” În urma incidentului o persoană a murit și alte șapte au fost rănite

Greșeala uriașă făcută de pasagerii avionului care s-a defectat în zbor: ”Oameni buni, ascultați însoțitorii de bord!” În urma incidentului o persoană a murit și alte șapte au fost rănite

O femeie și-a pierdut viața după ce a fost, parțial, trasă spre exterior, din cauza depresurizării bruște, iar la scurt timp, în mediul virtual a apărut o fotografie în care arată o altă greșeală făcută de o mulțime dintre pasagerii care zburau între New York și Dallas.

În ciuda faptului că la începutul fiecărui zbor, echipajul de la bord face instructajul pasagerilor privind măsurile de securitate în caz de urgență, însă puțini sunt cei care sunt atenți. Iar acest lucru au dovedit-o, fără doar și poate, pasagerii avionului Southwest Airlines, al cărui motor a explodat în timpul zborului, în urma căreia o femeie a murit.

Deși masca ar trebui să fie fixată astfel încât să acopere gura și nasul pasagerului, ca să poată să respire normal, pasagerii Southwest Airlines și-au pus masca de oxigen doar în jurul gurii, potrivit unei imagini care a făcut înconjurul internetului.

„OAMENI: ascultați-vă însoțitorii de zbor. Aproape toți pasagerii din această imagine poartă greșit masca de oxigen. Puneți jos telefoanele, încetați cu selfieurile și ascultați! Acoperiți-vă atât gura, cât și nasul”, a atras atenția pe Twitter Bobby Laurie, un fost însoțitor de zbor.

Un avion al companiei Southwest Airlines care zbura de la New York către Dallas a trebuit să aterizeze de urgenţă la Philadelphia marţi dimineaţă după ce unul dintre motoare s-a defectat, iar bucăţi din el au lovit geamul avionului, conform unui pasager, scrie CNN.

15 minute în picaj, 150 de oameni îngroziţi şi o gaură în fuselaj. Femeia-pilot cu nervi de oţel care a adus avionul în ... Ce nu s-a știut despre atacurile lansate de Franța, SUA și Marea Britanie, în Siria! Amănunte teribile au ieșit la ivelă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x