Antena Căutare

Avionul AirAsia cu 162 de persoane la bord, dispărut de pe radare, S-A PRĂBUŞIT!

Un avion de tip Airbus A320-200 aparţinând companiei malaysiene low-cost AirAsia cu 162 de persoane la bord a dispărut duminică între Indonezia şi Singapore, au anunţat autorităţile locale şi compania

Un avion de tip Airbus A320-200 aparţinând companiei malaysiene low-cost AirAsia cu 162 de persoane la bord a dispărut duminică între Indonezia şi Singapore, au anunţat autorităţile locale şi compania.

Pilotul avionului ceruse să "devieze" de la planul de zbor din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Zborul QZ8501 s-ar fi prăbuşit în largul Insulei indoneziene Belitung, potrivit unui oficial al Agenţiei naţionale indoneziene pentru căutare şi salvare.

CITEŞTE AICI CELE MAI PROASPETE DETALII

"Avionul era în stare bună, dar condiţiile meteorologice nu erau foarte bune", a declarat directorul general al Aviaţiei Civile indoneziene Djoko Murjatmodjo într-o conferinţă de presă, pe Aeroportul din Jakarta.

Potrivit lui Mujatmodjo, avionul a depăşit deja cu câteva ore limita de timp pentru epuizarea combustibilului.

VEZI ŞI: ŞOCANT! Momentul în care AVIONUL MALAEZIAN a fost lovit de RACHETĂ în UCRAINA

Eforturile de căutare se concentrează asupra unei regiuni situate între Insula Belitung şi Kalimantan, pe coasta de vest a Insulei Borneo, la jumătatea traseului prevăzut al avionului, a adăugat el.

Singapore a propus un ajutor din partea forţelor aeriene şi Marinei naţionale în cadrul operaţiunilor de căutare a avionului, anunţă Mediafax.

Casa Albă a anunţat că preşedintele american a fost informat despre dispariţia avionului şi că Barack Obama urmăreşte situaţia.

VEZI ŞI: La începutul anului, avionul malaezian MH370 a dispărut de pe radare! A fost găsit în Oceanul Indian

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x