Antena Căutare

Avionul lui Hollande, lovit de un fulger, in drum spre Berlin

Avionul lui Francois Hollande a fost lovit de fulger, in drum spre Berlin, in chiar prima sa tentativa de vizita oficiala, relateaza BBC News. Hollande a preluat astazi puterea de la Nicolas Sarkozy, in cadrul unei ceremonii de la Palatul Elysee.

Pilotii au luat decizia de a reveniri la Paris, relateaza CNN, citand Reuters. Avionul prezidential parcursese jumatate din distanta.

"Astept sa ma intalnesc cu cancelarul Germaniei, stiu ca situatia din Europa este grava si trebuie sa discutam ce putem face impreuna pentru ca austeritatea sa nu fie o fatalitate, pentru a reveni la cresterea economica", a declarat Hollande inainte de urcarea in avion.

Noul presedinte al Frantei, Francois Hollande, a plecat in Germania, pentru prima sa vizita oficiala, anunta Le Figaro. Vineri, el va merge la Washington, pe urma va participa la summitul G8, iar duminica, va fi prezent la summitul NATO de la Chicago.

Foto:EPA/Intact Images

FOTO! Ancheta Utoya: Un tanar s-a catarat pe o stanca pentru a scapa de impuscaturi... Grecia organizeaza alegeri anticipate: Negocierile privind formarea Guvernului au esuat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x