Antena Căutare

Barack Obama si-a sarbatorit inceputul celui de-al doilea mandat cu un bal ca in povesti

America a sarbatorit ieri in stil mare investirea presedintelui Barack Obama. Iar seara a imbracat haine de gala pentru un bal ca in povesti. Barack si Michelle Obama au fost vedetele serii. Au stralucit pe ringul de dans,sub privirile a mii de invitati.

Barack si Michelle Obama si-au facut marea intrare pe muzica de fanfara. Insa pentru primul dans in calitate de Presedinte si Prima Doamna au ales o piesa ceva mai romantica, din anii 70. Hitul Let's Stay Together a fost interpretat de cantareata si actrita Jennifer Hudson. Aceasta este una dintre piesele preferate ale presedintelui. Ii place atat de mult ca a si cantat-o la un eveniment de strangere de fonduri.

Ieri seara insa, Obama s-a rezumat sa-si danseze Prima Doamna. Michelle a stralucit intr-o tinuta rosie, din sifon si catifea, care ii lasa umerii goi. A primit laude din partea invitatilor si a criticilor, dar si o dedicatie inedita din partea cantaretei Aliciei Keys.

Balul inaugural a fost cireasa de pe tortul unei zile extrem de aglomerate. La cel mai important moment, depunerea jurmantului, au asistat aproape 1 milion de oameni. Printre ei, si romani. Camelia e originara din Bucuresti dar traieste in Statele Unite de 33 de ani. “Sunt plina de emotie pentru posibilitatea de a fi aici cu atati oameni. Ce m-a impresionat a fost ca ne-a adus aminte din nou ca suntem toti uniti.”, spune ea.

Anca a venit la ceremonie pentru ca il admira foarte mult pe Barack Obama: “Este presedintele pe care l-am votat si un presedinte cu care am foarte multe in comun in privinta viziunilor pentru aceasta tara”.

Dupa depunerea juramantului, cuplul Obama a luat parte la un dineu la Congres, apoi a urmarit o impresionanta parada, cu fanfara, acrobati si dansatori.

Nicolas Sarkozy si Carla Bruni vor sa plece din Franta... Un nou atac armat in SUA! Trei persoane au fost ranite intr-un campus din Texas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x