Antena Căutare

Barack Obama a glumit pe seama amenintarilor lui Donald Trump, in emisiunea lui Jay Leno

Barack Obama a fost invitat pentru a cincea oara la emisiunea The Tonight Show, realizata de cunoscutul Jay Leno. Presedintele american si-a continuat neobosit campania electorala si s-a prezentat in fata telespectatorilor intr-un mediu mai relaxat. In urma cu trei zile, Obama castiga ultima dezbatre prezidentiala din campanie.

Preşedintele american a fost primit mai ceva ca o vedetă de la Hollywood. I-a răspuns lui Jay Leno relaxat şi amuzat. Primul subiect abordat a fost cea dintai dezbatere dintre Obama şi contracandidatul său pentru fotoliul de la Casa Albă, dezbatere în urma căreia Obama a fost acuzat că nu a fost deloc incisiv. “Adevarul e ca discutiile aprinse nu sunt un mod natural de a comunica”, si-a justificat Obama asa-zisul esec.

Al doilea subiect sensibil a fost dorinta lui Donald Trump de a-i pune bete in roate actualului presedinte america. “Totul dateaza de pe vremea in care am crescut amandoi in Kenya. Am avut constant ciocniri pe terenul de fotbal. Nu era prea bun si acum imi poarta pica pentru asta”, a explicat Barack Obama aversiunea pe care o are afaceristul fata de el.

Discutia a atins insa si puncte extrem de serioase si sensibile, moment in care Obama a mai castigat cateva voturi. “Violul e viol si e o crima. Dezbaterile pe ideea de viol nu prea isi au sensul, dupa parerea mea. Tocmai de aceea, nu vrei ca un grup de politicieni, in principal barbati, sa ia decizii in privinta politicilor de sanatate a femeilor”, a declarat candidatul democrat.

A cincea prezenta a lui Barack Obama in emisiunea lui Jay Leno a fost, ca de fiecare data, un succes de imagine pentru presedintele american.

Nave de supraveghere chineze au intrat in apele teritoriale ale insulelor administrate de Tokyo... Marea Britanie a iesit din recesiune datorita Jocurilor Olimpice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x