Antena Căutare

Barack Obama a jucat un meci de baschet cu vedete din NBA

Presedintele american Barack Obama a jucat baschet cu o "echipa de vis" in care se aflau Kobe Bryant, LeBron James sau veteranul Earvin "Magic" Johnson, duminica, inainte de a se intalni cu prietenii sai la Casa Alba pentru a sarbatori implinirea a 49 de ani, informeaza AFP

Obama, care a sarbatorit si miercuri cu prietenii la Chicago (Illinois), s-a dus, duminica, la o sala de sport a unui complex militar din regiunea Washington, pentru a juca baschet, sportul sau favorit, timp de doua ore si jumatate.

Potrivit serviciului de presa de la Casa Alba, Obama a jucat cu LeBron James, cel mai bun jucator (MVP) al NBA in ultimele doua sezoane si al carui transfer de la Cleveland Cavaliers la Miami Heat a facut senzatie in iulie. Printre ceilalti jucatori prezenti s-au aflat legendarul Earvin "Magic" Johnson, 50 de ani, triplu MVP si cvintuplu campion cu Los Angeles Lakers, cel mai bun marcator din NBA Carmelo Anthony (Denver Nuggets), sau vedeta de la Lakers, Kobe Bryant, cvintuplu campion NBA. Acesta din urma nu a jucat insa, conform celor de la Casa Alba.

In total, 16 jucatori sau fosti jucatori, profesionisti sau universitari, au fost prezenti. Dupa acest meci, Obama, cativa jucatori dar si prieteni personali ai presedintelui au mers la un gratar la Casa Alba.

Sursa: jurnalul.ro

VIDEO! Germania si Polonia, ravasite de inundatii... Locuitorii Moscovei stau acasa pana maine din cauza smogului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x