Antena Căutare

Barack Obama a sarbatorit inceperea celui de-al doilea mandat printr-un bal grandios

Dupa ce a depus juramantul pentru al doilea mandat la Casa Alba in fata unui milion de oameni, Barack Obama a organizat un dineu pe care invitatii nu-l vor uita prea curand. Presedintele american a dansat impreuna cu prima doamna in fata catorva zeci de mii de oameni. A fost punctul culminant al unei zile importante pentru istoria SUA.

Cei 40.000 de invitati la balul de investire in functie l-au intampinat cu urale si aplauze pe presedintele Barack Obama. Desi reuniunea a fost formala, discursul liderului de la Casa Alba nu a dus lipsa de momente amuzante: “Sper ca toata lumea se distreaza de minune. Pentru aceia dintre voi care sunt in uniforma, aratati remarcabil. Cu toate acestea, partenerele voastre arata mai bine!”.

Printre invitatii de renume, la bal s-au aflat si 4.000 de militari, decorati cu Medalia de Onoare, cea mai inalta distinctie militara din SUA. Presedintele american a tinut sa le multumeasca acestora pentru ca si-au servit cu onoare tara: “Datorita voua am reusit sa oprim razboiul din Irak! Datorita voua am facut dreptate in cazul lui Osama bin Laden!”.

Si de aceasta data, Barack Obama nu a uitat sa o mentioneze in discursul sau pe sotia sa, Michelle, cu care a impartasit un moment emotionant in fata zecilor de mii de invitati.

Sotii Obama au dansat pe melodia "Let's Stay Together", cantata de Jennifer Hudson, laureata a premiului Grammy. Barack Obama a vorbit despre sotia sa spunand ca: “Ma face un om mai bun si un presedinte mai bun. Sunt norocos sa o am langa mine”.

Michelle Obama a impresionat cu tinuta ei semnata Jason Wu, acelasi designer care i-a creat si rochia pe care a purtat-o la balul de acum patru ani.

La petrecere a fost invitata si Alicia Keys, care a surprins publicul cu o adaptare a piesei sale, “Girl on Fire”.

Rusia: A fugit de la locul accidentului cu masina rupta in doua si cu un pasager mort pe bancheta din spate... Traficul aerian din Europa, paralizat din cauza ninsorilor abundente. Zeci de mii de oameni au ramas blocati in salile d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x