Antena Căutare

Barack Obama este favorit in ultimele sondaje

La trei zile dupa incheierea conventiei democrate, presedintele american, Barack Obama ramane pe primul loc in sondajele de opinie. Liderul de la Casa Alba il devanseaza pe rivalul sau republican, Mitt Romney, cu patru puncte in intentiile de vot, 47% fata de 43%, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos, relateaza Income Magazine.

Ancheta a fost realizata de miercuri pana sambata pe internet, pe un esantion de 1.419 persoane care afirma ca vor merge probabil sa voteze la prezidentialele de la 6 noiembrie.

Pe de alta parte, dintre cei 1.660 de alegatori inscrisi chestionati, 42% considera ca Barack Obama este cel mai in masura "sa protejeze locurile de munca americane", in timp ce 35% sunt de parere ca Mitt Romney este potrivit.

Pentru 72% dintre acestia, tara evolueaza intr-o directie gresita in ce priveste starea economiei si datoria publica, 66% cred acelasi lucru despre locurile de munca si 57% considera ca, in general, lucrurile nu merg pe un drum bun.

Justitia sarba are un martor care a participat la traficul de organe in Kosovo... Bogatii Frantei aleg sa se mute in Belgia sau Elvetia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x