Barack Obama este favorit in ultimele sondaje

La trei zile dupa incheierea conventiei democrate, presedintele american, Barack Obama ramane pe primul loc in sondajele de opinie. Liderul de la Casa Alba il devanseaza pe rivalul sau republican, Mitt Romney, cu patru puncte in intentiile de vot, 47% fata de 43%, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos, relateaza Income Magazine.

Ancheta a fost realizata de miercuri pana sambata pe internet, pe un esantion de 1.419 persoane care afirma ca vor merge probabil sa voteze la prezidentialele de la 6 noiembrie.

Pe de alta parte, dintre cei 1.660 de alegatori inscrisi chestionati, 42% considera ca Barack Obama este cel mai in masura "sa protejeze locurile de munca americane", in timp ce 35% sunt de parere ca Mitt Romney este potrivit.

Pentru 72% dintre acestia, tara evolueaza intr-o directie gresita in ce priveste starea economiei si datoria publica, 66% cred acelasi lucru despre locurile de munca si 57% considera ca, in general, lucrurile nu merg pe un drum bun.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri