Antena Căutare

Barack Obama, intreruput de un jurnalist furios in timpul unui discurs

Presedintele american Barack Obama a fost intrerupt de un jurnalist in timp ce sustinea un discurs, in curtea de la Casa Alba, despre incetarea expulzarilor tinerilor imigranti clandestini.

Neil Munro, jurnalist la Daily Caller, nu a asteptat ca Obama sa-si termine discursul, asa cum se intampla in mod normal, pentru a pune intrebari.

Jurnalistul si-a exprimat imediat nemultumirea fata de masura anuntata de presedinte conform careia SUA intentioneaza sa puna capat expulzarii minorilor sositi pe teritoriul american inainte sa implineasca varsta de 16 ani.

"Scuzati-ma, domnule! Inca nu am ajuns la intrebari!", a raspuns Barack Obama. Neil Munro nu a renuntat si l-a intrebat pe presedinte daca intentioneaza sa raspunda la intrebari. "Nu in timp ce vorbesc!", i-a replicat Obama.

Citeste si Antena3!

FOTO: Hepta

Printul mostenitor al Arabiei Saudite, Nayef bin Abdul Aziz Al Saud, a murit... Marea Britanie: Doi romani care furau de la batrani, condamnati la 6 ani de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x