Antena Căutare

Barack Obama l-ar fi ales pe John Kerry pentru functia de secretar de Stat

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a ales pe senatorul John Kerry pentru a-i succeda lui Hillary Clinton in functia de secretar de Stat, au anuntat sambata seara posturile de televiziune CNN si ABC, citate de AFP.

CNN a citat un "democrat care a vorbit cu Kerry "in sprijinul afirmatiilor sale, in timp ce ABC citeaza "surse" neidentificate. Contactata de AFP, Casa Alba nu a confirmat.

Candidat invins la alegerile prezidentiale americane in 2004 de George W. Bush, Kerry, erou decorat al razboiului din Vietnam inainte de a deveni militant impotriva razboiului, senator de Massachusetts (nord-est) din 1985, tocmai a implinit 69 de ani.

Sef al puternicei Comisii pentru Afaceri Externe din Senat in ultimii patru ani, unde i-a succedat actualului vicepresedinte Joe Biden, el este considerat favorit pentru preluarea conducerii diplomatiei americane, dupa anuntul din aceasta saptamana al ambasadoarei la ONU, Susan Rice, de a se retrage din cursa.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

Secretarul de stat american, Hillary Clinton, a suferit o comotie cerebrala... Exista in UE un stat cu o situatie fiscala mai grava decat cea a Greciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x