Antena Căutare

Barack Obama, pus pe glume la primul interviu dupa alegeri. O "pazeste" pe tanara Malia cu Serviciile Secrete!

Primul cuplu al Americii a acordat primul interviu de dupa alegerile prezidentiale. In decorul de Craciun de la Casa Alba, Barack Obama si sotia sa au vorbit despre fotografia devenita cea mai populara imagine din istoria Twitter-ului, dar si despre motivul pentru care Michelle nu va candida niciodata la o functie politica.

Relaxati si foarte tandri, presedintele si Prima Doamna au parut ca nu au secrete fata de jurnalista Barbara Walters. Au acceptat sa dezvaluie inclusiv cum isi mentin dragostea si pasiunea, dupa 20 de ani de casnicie: "Daca depasesti momentele dificile, respectul si dragostea devin si mai profunde".

Intrebati despre cum au trait campania electorala, si-au amintit cu placere de fotografia care a facut istorie online. A fost postata de Obama de Twitter in clipa in care a aflat ca a castigat al doilea mandat la Casa Alba: “Nu il vazusem de ceva timp. Cand suntem in campanie, suntem ca doua vase care se intalnesc noaptea si prima oara cand l-am vazut a fost cand m-am urcat pe scena, sa-l salut”

Admirata in intreaga lume pentru personalitatea ei si pentru imaginea de femeie puternica, Michelle Obama spune ca aceste atuuri nu sunt suficiente pentru a face din ea un viitor politician. E prea temperamentala. “Am invatat, urmarindu-l pe sotul meu, ca e nevoie de foarte multa rabdare ca sa simti impactul muncii tale, nu se intampla imediat”, a spus Prima Doamna.

Cat despre motivul pentru care Obama a decis sa candideze pentru un nou mandat... “Malia a ajuns la varsta la care baietii incep sa o sune si eu spun mereu ca unul dintre motivele principale pentru care am candidat din nou a fost ca sa avem in continuare protectia Serviciilor Secrete”, a glumit presedintele.

Familia Obama si-a petrecut Craciunul in Hawaii. Presedintele s-a intors ieri in Washington, in timp ce Michelle si cele doua fete ale cuplului prezidential isi continua vacanta.

foto: Hepta.ro

Dispozitiv portabil ce identifica din timp atacurile cerebrale... Peste 1.000 de arme, date la schimb pe bonuri de masa in Los Angeles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x