Antena Căutare

Barack Obama si Mitt Romney sunt gata de marea dezbatere, decisiva pentru votul din 6 noiembrie

Barack Obama si Mitt Romney si-au petrecut total diferit ajunul ultiei dezbateri prezidentiale. In timp ce actualul presedinte al Statelor Unite s-a pus cu burta pe carte, candidatul republican s-a relaxat la plaja. Cei doi candidati se vor confrunta pentru ultima oara inaintea alegerilor din 6 noiembrie. Prestatia lor din cadrul discutiei despre politica externa va face diferenta la urne, sustin analistii politici.

O plaja din Florida a fost, pentru putin timp, cartierul general de campanie al lui Mitt Romney. Candidatul republican s-a relaxat la un meci de fotbal in nisip, ca sa isi mai ia gandul de la dezbaterea care are loc in aceasta noapte. Nu s-a atins de balonul rotund, dar nici nu a stat degeaba. A arbitrat tragerea la sorti de dinaintea fluierului de inceput. Apoi a tinut o scurta sedinta de strategie.

Barack Obama si Mitt Romney se afla la foarte mica distanta unul de celalalt in sondaje. Romney chiar are nevoie sa il scoata rapid din joc pe Obama daca vrea sa aiba sanse reale dupa confruntarea din aceasta noapte, dedicata temelor de poilitica externa.

Fostul lider al retelei Al-Qaida nu e singurul as din maneca actulului presedinte. Obama a folosit fiecare moment liber ca sa se pregateasca pentru confruntarea televizata, prima inainte de care el si Romney pornesc cu sanse egale.

Este de asteptat ca Romney sa il atace pe presedinte pentru moartea ambasadorului american in Libia. Alte subiecte fierbinti vor fi Iranul, Afganistanul dar si relatia cu Rusia.

Cea de-a treia dezbatere prezidentiala va avea loc la Universitatea Lynn, din statul Florida si va fi transmisa in direct de Antena 3, incepand cu ora 04:00.

Seismologi italieni, condamnati la 6 ani de inchisoare dupa cutremurul care a distrus orasul Aquila in 2009!... Statele Unite: Barack Obama a castigat ultima dezbatere cu Mitt Romney. Urmeaza alegerile prezidentiale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x