Antena Căutare

Barbat arestat la Washington pentru ca a incercat sa arunce metroul in aer

Un barbat a fost arestat in capitala Statelor Unite, pentru un presupus atac terorist cu bomba, relateaza BBC. Farooque Ahmed, in varsta de 34 de ani din Ashburn, statul Virginia, a conspirat cu oameni despre care se crede ca fac parte din al-Qaeda, a spus departamentul de Justitie american.

Ahmed a fost arestat miercuri dimineata si, daca va fi gasit vinovat, ar putea petrece 50 de ani in inchisoare.

Suspectul ar fi supravegheat de patru ori statiile de metrou din Arlington, de la periferia Washington-ului. Procurorii au declarat ca vor folosi informatii secrete in acest proces.

Arestarea lui Ahmed este cea mai recenta dintr-o serie de investigatii de pe teritoriul SUA, cu privire la diverse atacuri teroriste. Cel mai nou caz in acest sens este cel al lui Faisal Shahzad, care a fost condamnat pentru ca a incercat sa detoneze o masina cu explozibili in Piata Times Square din New York.

"Este infiorator ca un barbat din Ashburn este acuzat ca ar fi incercat sa ucida cat mai multi calatori din metrou cu putinta prin intermediul unor atacuri cu bomba simultane", a declarat procurorul american Neil MacBride.

Foto: american-architecture.info

Putin, cu o vanataie uriasa sub ochi, in timpul vizitei din Ucraina... Petitiile impotriva declararii presei ca vulnerabilitate, acceptatate in PE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x