Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Imagini uluitoare. Bărbați bătuți de polițiști pentru că au ieșit pe străzi și au încălcat regulile izolării | Video

În India, mai bine de 1,3 miliarde oameni se află în izolare și potrivit premierului Narenda Modi starea de carantină va dura cel puţin trei săptămâni. Aici, izolarea este impusă cu mare strictețe, astfel că polițiștii aplică pedepse cu bătaia celor care nu respectă carantina.

Bărbați bătuți de polițiști pentru că au ieșit pe străzi și au încălcat regulile izolării | Video

Aceștia au fost surprinși în timp ce băteau oamenii cu beţe de bambus pentru nu au respectat restricţiile.

Imediat după anunţul de intrare în carantină, zeci de mii de oameni au luat cu asalt magazinele alimentare, dar şi farmaciile, pentru a-şi face provizii. Poliţiştii au ieşit pe străzi la scurt timp și au aplicat măsuri drastice celor care nu au respectat legea. Au apărut imagini cu atoritățile lovindu-i pe cei care nu au respectat restricţiile impuse de guvern.

Imaginile cu acșiunile polițiștilor au fost publicate de Retures."Indian police use violence during coronavirus lockdown https://t.co/etxxQSjawo pic.twitter.com/vb55XNePlq — Reuters (@Reuters) March 25, 2020"

Bărbați bătuți de polițiști pentru că au ieșit pe străzi și au încălcat regulile izolării | Video

India a declarat până acum doar 606 îmbolnăviri şi 10 decese, un număr extrem de mic având în vedere faptul că ţara are peste 1 miliard de locuitori.

India are o densitate mai mare decât a Chinei, ceea ce poate însemna, într-un scenariu negru, că răspândirea virusului ar putea fi mult mai agresivă.

Guvernul indian ia în considerare adoptarea unui pachet de 20 de miliarde de dolari pentru a ajuta economia.

Sursa: RomaniaTV

Recomandari