Antena Căutare

Bărbatul ținut mort în congelator de soție a lăsat un bilet de adio. Ce au descoperit anchetatorii 

Bărbatul mort ținut în congelator de soția lui pentru a-i încasa indemnizația de veteran care i se cuvenea soțului ei a lăsat un bilet în care explică gestul femeii care i-a fost alături ani de zile.

Bărbatul ținut mort în congelator de soție a lăsat un bilet de adio. Ce au descoperit anchetatorii 
Bărbatul ținut mort în congelator de soție a lăsat un bilet de adio. Ce au descoperit anchetatorii

Jeanne Souron-Mathers a murit în luna noiembrie, iar atunci când polițiștii au pătruns în locuința ei pentru investigații, aceștia au făcut o descoperire teribilă. Mai exact, oamenii legii au descoperit trupul neînsuflețit al lui Paul, soțul acesteia, ținut în congelator.

Ba mai mult, oamenii legii au descoperit și un bilet scris de Paul, în care explica că soția lui nu era responsabilă de moartea lui, potrivit CNN.

A stat cu mortul în frigider! A păstrat cadavrul soţului în congelator, timp de zece ani, pentru a-i încasa indemnizaţia de veteran

Oamenii legii cred că Paul Mathers a murit în urmă cu zece ani și sunt revoltați de faptul că ani de zile la rând i-au plătit indemnizația de veteran, care se ridică la un total de 177.000 de dolari.

Potrivit anchetatorilor, Paul Mathers a murit între 4 februarie și 8 martie 2009, după ce a fost diagnosticat cu o boală în fază terminală, el fiind tratat într-un centrul medical. Ultima dată, bărbatul a fost văzut acolo pe 4 februarie 2009.

Înainte de a muri, însă, el a scris un bilet în care declara că soția lui nu este responsabilă de decesul lui, iar potrivit anchetatorilor, acesta ar data din luna decembrie a anului 2008.

Deocamdată, oamenii legii nu au dezvăluit diagnosticul lui Paul Mathers. Jeanne, soția lui, a murit de cauze naturale, potrivit sursei citate.

Trudeau: Guvernul Statelor Unite nu trebuie să finalizeze acordul comercial cu China înainte de un pact de eliberare a d... Armata belgiană îşi modernizează tancurile şi le face inaccesibile militarilor mai înalţi de 1,70 metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x