Antena Căutare

Barbie nu mai este o fată cuminte! Blondina s-a transformat în "bandita de după gratii"! Polițiștii nu au ezitat atunci când au arestat-o!

Toată lumea îi spune "Bandita Barbie", iar ea nu răspunde la alt nume! Totuși, polițiștii argentinieni au avut grijă să o identifice după numele său real în momentul în care au arestat-o.

Toată lumea îi spune "Bandita Barbie", iar ea nu răspunde la alt nume! Totuși, polițiștii argentinieni au avut grijă să o identifice după numele său real în momentul în care au arestat-o.

Georgia Waman are 26 de ani și a crescut într-un sat din Gread Bedwyn, lângă Marlborough, Wiltshire.

Copila dulce și inocentă, așa cum o descrie mama sa, fura... dulciuri! Ca să nu își piardă din savoare! De asemenea, pe lista celor mai importante momente din viața unui adolescent este balul de absolvire...însă Barbie nu a avut interdicție și nu a mai putut să participe. Așa arată debutul unei viitoare infractoare!

Motivul pentru care a fost arestată este unul desprins din filmele polițiste! Georgia Waman a fost arestată săptămâna trecută, sub amenințarea armelor. Este suspectată pentru furt. Alături de prietenii săi din bandă a reușit să spargă 16 case. Victimele care au avut neșansa de a se afla acasă au sfârșit legați.

De asemenea, Barbie este acuzată că a ascuns bunurile furate pentru a-l ajuta pe fostul său prieten, liderul bandei. Despre el se știe că face parte dintr-o familie respectată, cunoscută pentru practicarea sportului polo. Numele lui este Jose Mino și are 32 de ani.

"Bandita Barbie" s-a mutat în Argentina alături de mama sa vitregă, într-o zonă rurală luxoasă. Mai târziu și-a pus destinul în mâna iubitului ei de atunci și a sfârșit a fi... arestată!

FOTO CREDIT

Declarații șocante! Putin susține că ideile comunismului au conotații religioase: "Nu e o glumă, este chiar un extr... Londra şi Paris sunt în fierbere! ALERTE CU BOMBĂ în 19 şcoli şi licee din Anglia şi Franţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x