Fără precedent! Spania închide Sagrada Familia de teama coronavirusului. Alte atracții din Barcelona, cu lacăt pe uși

Catedrala Sagrada Familia, edificiu emblematic al oraşului Barcelona, operă a arhitectului Antoni Gaudí, nu va mai primi vizitatori începând de vineri, ca măsură de precauţie pentru a limita răspândirea noului coronavirus

Sagrada Familia, închisă pentru turiști

Informația a fost făcută publică, printr-o declaraţie a reprezentanților La Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família, fundaţia care administrează catedrala, citată de Reuters.

De asemenea, lucrările la catedrală vor fi suspendate. Decizia se aplică şi Casei-muzeu Gaudí din Parcul Güell.

Citește și: Italia închide toate activitățile comerciale, exceptând farmaciile și alimentarele! Măsuri extreme împotriva coronavirus

Potrivit declaraţiei citate, în catedrală - una dintre principalele atracţii ale oraşului - vor continua să se oficieze slujbe.

Spania a suspendat toate zborurile dinspre Italia

Autorităţile spaniole au anunţat joi că bilanţul deceselor cauzate de Covid-19 este de 86, iar numărul cazurilor de infectare a depăşit 3.000. Prim-ministrul Pedro Sánchez a declarat într-o conferinţă de presă susţinută la palatul Moncloa că Executivul va acorda 2,8 miliarde de euro comunităţilor autonome, în principal, pentru sănătate. În plus, din 16 martie, zborurile dinspre Italia - cea mai afectată ţară din Europa - vor fi suspendate.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri