Antena Căutare

Bătaie ca-n filme în parlamentul ucrainean

Parlamentul ucrainean s-a transformat într-un ring de box, în timpul unei dezbateri despre catastrofa aviatică din estul ţării.

Parlamentul ucrainean s-a transformat într-un ring de box, în timpul unei dezbateri despre catastrofa aviatică din estul ţării.

Spiritele s-au încins după ce a fost adoptată o lege care permite mobilizarea rezerviştilor în estul Ucrainei pentru a lupta împotriva separatiştilor, învinuiţi de doborârea avionului.

Aşa au ajuns naţionaliştii să se ia la bătaie cu membrii partidului preşedintelui destituit, Victor Ianukovici. Conflictul a fost înăbuşit de membrii mai cumpătaţi ai celor două partide, care au format un zid între politicienii furioşi. Ambele părţi au părăsit plenul după bătaie.

Citeşte aici mai multe ştiri!

Avionul prăbuşit în Ucraina: Zeci de trupuri lipsă din trenul mortuar... Budapesta, capitala petrecăreţilor: Turiştii străini se distrează la băile termale...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x