Bătaie cu pumni și picioare într-un avion care zbura spre Spania, din cauza a doi pasageri care și-au scos măștile - Video

Incident neobișnuit petrecut la bordul unui avion cu destinația Ibiza, Spania. Mai mulți pasageri s-au luat la bătaie la scurt timp după decolare, după ce doi dintre ei și-au scos masca de protecție. Călătorii care au pornit scandalul sunt cetățeni englezi.

Bătaie cu pumni și picioare într-un avion care zbura spre Spania

Twitter via Daily Mail

A fost bătaie ca în filme într-un avion cu destinaţia Ibiza, Spania. Doi pasageri englezi au refuzat să poarte măstile de protectie împotriva Covid-19 si s-au luat la bătaie cu ceilalti pasageri. Scandalul-monstru s-a încheiat la Ibiza, unde cei doi englezi au fost arestaţi.

Avionul în care a avut loc incidentul aparțime companiei KLM, și executa un zbor care plecase din Amsterdam cu destinația Ibiza.

Bătaie în avion. Doi pasageri englezi își scot măștile și încep scandalul

În imaginile filmate de ceilalți pasageri și făcute publice de Daily Mail, se observă cum doi bărbați, aflați sub influența băuturilor alcoolice, își scot măștile de protecție și încep să devină zgomotoși.

Cei doi vorbesc în engleză și se arată deranjați atunci când li se atrage atenția să înceteze. „Încetați! Sunt copii aici”, se aud pe înregistrare câteva persoane.

De aici și până la agresiune fizică n-a mai fost decât un pas. Pasagerii s-au luat la bătaie cu cei care le-au atras atenția în repetate rânduri, conflictul fiind aplanat abia la destinație, pe aeroportul din Spania, acolo unde scandalagii au fost reținuți. Pilotul a informat poliția, care a trimis un echipaj să-i aștepte pe cei doi.

Imaginile vă pot afecta emoţional!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri