Antena Căutare

Bătrână de 71 de ani, batjocorită de îngrijitorii ei. Ce a surprins fiica femeii, după ce a instalat o camera de luat vederi: "Mi s-a rupt sufletul când am văzut-o pe mama plângând"

O femeie bolnavă de Alzheimer şi Parkinson, în vârstă de 71 de ani, a trecut prin chinuri cumplite. Bătrâna a fost târâtă din patul ei de către o îngrijitoare, înfometată şi ignorată, în momentul în care cerea să fie dusă la toaletă.

O femeie bolnavă de Alzheimer şi Parkinson, în vârstă de 71 de ani, a trecut prin chinuri cumplite. Bătrâna a fost târâtă din patul ei de către o îngrijitoare, înfometată şi ignorată, în momentul în care cerea să fie dusă la toaletă.

Joy Lewis a fost lăsată să stea în propria urină, în ciuda faptului că îi implora pe îngrijitorii ei, de la Brookside House Care Home, să fie ajutată şi schimbată.

Chinurile la care era supusă au fost descoperite abia după ce fiica femeii a luat decizia să instaleze o cameră secretă de supraveghere, în dormitorul bătrânei. Imaginile sunt de-a dreptul revoltătoare.

"Mi s-a rupt sufletul când am văzut-o pe mama plângând, în imagini", mărturisește fiica femeii abuzate.

E scandal MARE! Meghan Markle și Prințul Harry s-au CERTAT! Imagini cu cei doi în timpul discuțiilor... ACCIDENT cutremurător! ZECE MORȚI în urma unei coliziuni! O navp de agrement și un remorcher s-au ciocnit în Rusia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x