Bebeluș de un an, ars în cuptorul sobei. Copilul fusese lăsat în grija bunicilor, care s-au îmbătat. Mama l-a găsit mort, cu trupul fumegând

Un copil în vârstă de 11 luni a fost ars de viu de către bunicii săi care, după ce au consumat o cantitate mare de alcool, l-au lăsat să se joace în cuptorul sobei.  Declarațiile polițiștilor care au ajuns la fața locului sunt șocante.

Un copil în vârstă de 11 luni a fost ars de viu de către bunicii săi care, după ce au consumat o cantitate mare de alcool, l-au lăsat să se joace în cuptorul sobei. Declarațiile polițiștilor care au ajuns la fața locului sunt șocante.

Tragedia a avut loc într-o localitate din Rusia. Bebelușul fusese lăsat de mamă în grija părinților săi, care s-au apucat să se cinstească cu votcă, mai spun criminaliștii. Potrivit Daily Mail, femeia a găsit trupul neînsuflețit al copilașului său în sobă, printre cărămizile arse.

"Bunicii s-au îmbătat și au ucis copilul", este mărturia procurorului de caz în ancheta declanșată de oamenii legii.

Cauza exactă a decesului se află sub anchetă criminalistică, dar se crede că bebelușul a murit ars de viu. Un vecin le-a declarat oamenilor legii că bunicul a ieșit din casă la un moment dat, se clătina pe picioare și mirosea puternic a votcă.

Bebeluș de un an, ars în cuptorul sobei. Copilul fusese lăsat în grija bunicilor, care s-au îmbătat. Mama l-a găsit mort, cu trupul fumegând

Cei doi au fost arestați și o anchetă penală a fost lansată, fiind acuzați de "uciderea deliberată a minorului neajutorat".

Mama bebelușului, Viktoria Sagalakova, în vârstă de 20 de ani, a lăsat un mesaj emoțional pe rețelele de socializare.

"Odihnește-te în pace, iubitul meu fiu. Dragul meu fiu. Cum să mă obișnuiesc eu cu faptul că nu mai ești cu mine? Nu te mai pot îmbrățișa. Doar fotografia ta mi-a rămas", a scris femeia.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri